Schele Metal – Popi Metalici

Str. Pompelor, nr. 3, Ploiesti

Adresa

Popi metalici

Popi metalici pentru construcții durabile

Compania noastră produce și comercializează popi metalici de foarte bună calitate , la prețuri avantajoase. Aceste elemente metalice au o importantă mare în construcții, fiind utilizate în general la susținerea grinzilor și panourilor cofrante. Aceștia înlocuiesc cu ușurință schelele din lemn și va ajută economisiți timp. Popii metalici pot fi utilizați fără probleme chiar și în cazul unor sarcini mai grele, dat fiind aceștia sunt realizați din metale rezistente și dure.

Puteți opta pentru mai multe tipuri de popi metalici, aceștia fiind realizați în funcție de necesitățile dumneavoastră. Unele modele sunt reglabile și extensibile, dar și zincate sau vopsite pentru a rezistă împotriva coroziunii. În ceea ce privește dimensiunea lor, pe piață construcțiilor din țară întâlnim popi metalici cu deschidere minina de 200 cm și maxim de 360 cm. Însă, mai multe detalii despre dimensiuni și modele, veți primi în momentul comenzii.

Popi metalici și accesorii eficiente

Acești popi metalici extensibili pot fi utilizați împreună cu furcile metalice și trepiezii metalici. La ce se folosește furcă metalică? Această se aplică în partea superioară a popilor și asigura o mai bună siguranță grinzilor. Acestea pot fi se asemenea zincate sau vopsite împotriva coroziunii. În ceea ce privește trepiezii metalici, aceștia se montează în partea inferioară a popilor metalici, rolul lor fiind cel de a crește stabilitatea.

Cere ofertă personalizată

Alege un furnizor de popi metalici serios!

Produsele noastre se disting prin calitate, varietate și rezistență foarte ridicată. Astfel, va oferim popi metalici fabricați în conformitate cu standardele europene și va garantăm nu veți regretă alegerea făcută. În plus, reprezentanții noștri va stau oricând la dispoziție cu informații și recomandări, pentru dumneavoastră beneficiați de toate avantajele acestor produse. Va așteptăm!

Procesul nostru

Alege POPI METALICI realizaTI la standarde europene!

Așadar, puteți alege popi metalici cu înălțimi diferite, în funcție de nevoile dumneavoastră, dar și dispozitive speciale pentru deblocare. Aceștia sunt ușor de montat și manevrat datorită unei greutăți reduse, dar a materialelor din care sunt realizate. Constructorii apelează la aceste elemente de construcții pentru a realiza centuri, grinzi, plăci, indiferent se contruiește o casă sau un bloc.

01.

Cere Ofertă

Sună sau completează formularul de contact și un consultant te va contacta pentru oferta.

02.

Batem palma

Imediat ce este acceptată oferta, stabilim dată și ora livrării și de aici nu mai ai nici o grijă.

03.

Livrăm popi metalici

Livrăm la nivel național și internațional schelă metalică fixă pentru orice proiect. cere oferta.