Schele Metal – Popi Metalici

Str. Pompelor, nr. 3, Ploiesti

Adresa

Confecții metalice

Confecții metalice realizate la cele mai înalte standarde!

Compania noastră confecționează diverse confectii metalice la un raport calitate-preț excelent. Datorită unui personal bine pregătit și a unor produse de calitate superioară, noi suntem un partener de încredere, obiectivul nostru fiind acela de a îndeplini așteptările și exigențele oricărui client. Pentru asigurarea unui nivel de performanță și calitate constant, specialiștii companiei noastre sunt instruiți și specializați periodic, astfel ne permitem producem cele mai bune confecții metalice.

Mai precis, puteti comanda diverse confectii metalice utilizate la imprejmuiri, mobilier metal, usi industriale, porti, hale metalice, copertine si multe altele. Fiecare proiect se realizeaza dupa efectuarea unor masuratori precise, conform specificatiilor primite de la client. Astfel, beneficiati de inalta calitate la preturi accesibile, dar si termene de executie foarte scurte.

Putem execută la comandă o gama variată de confecții metalice pentru hale de depozitare, hale producție sau hale instriale, la cele mai înalte standarde. De asemenea, pentru realizarea balustradelor putem folosi materiale precum inoxul, alamă sau fierul forjat, ceea ce se aplică și în cazul altor produse.

Va întâmpinăm cu o mulțime de modele de garduri și porți din fier forjat, ideale pentru împrejmuirea casei și grădinii. Acestea pot fi personalizate conform preferinelor dumneavoastră până la cele mai mici detalii, satisfacția fiind garantată.

Cere ofertă personalizată

Ce avantaje aveți dacă folosiți confectii metalice?

Confectiile metalice sunt necesare si in proiectele de amenajari interioare sau mobilier metalic, astfel ca reusim sa va punem la dispozitie toate componentele de care aveti nevoie.

Totul este realizat cu stil si atentie la detalii, reusind sa indeplinim de fiecare data chiar si cele mai exigente cerinte.

Procesul nostru

Alegeți confecții metalice calitative!

Dispunem de ateliere de prelucrare a metalului complet dotate, care ne permit sa terminam la timp fiecare comanda si sa ajungem la cele mai bune rezultate. In plus, experienta si calificarea angajatilor nostri ne recomanda ca fiind un partener de incredere.

Asadar, pentru mai multe detalii despre gama noastra de confectii metalice, nu ezitati sa ne contactati!

01.

Cere Ofertă

Sună sau completează formularul de contact și un consultant te va contacta pentru oferta.

02.

Batem palma

Imediat ce este acceptată oferta, stabilim dată și ora livrării și de aici nu mai ai nici o grijă.

03.

Livrăm schela

Livrăm la nivel național și internațional schelă metalică fixă pentru orice proiect. cere oferta.