Despre noi

Suntem partenerii tai in constructii durabile

Atunci cand esti implicat intr-o activitate de constructie, indiferent de nivelul de complexitate, ai nevoie de o echipa care sa-ti sustina eforturile, astfel incat succesul sa fie garantat.

Din 2010, echipa noastra produce, comercializeaza si ofera spre inchiriere produse, echipamente si accesorii necesare pentru demararea proiectelor de constructie de catre dezvoltatori imobiliari, antreprenori si persoane fizice, din orice zona a tarii.

Ne recomanda calitatea produselor comercializate

Un proiect de constructii incepe cu un plan bine definit si cu produse de calitate superioara.

In acest sens, firma noastra va pune la dispozitie o gama vasta de produse esentiale inceperii si finalizarii cu succes a oricarui tip de constructie:

Cu ce te putem ajuta?

Echipa noastra iti este alaturi atunci cand vrei sa iei o decizie.

Schela metalica
Fie ca este vorba despre schela metalica fixa sau despre schele metalica mobila, cu diferite configuratii, prin intermediul firmei noastre ai garantia calitatii si a durabilitatii in timp. Daca modelele standard nu se incadreaza in planurile tale, iti oferim posibilitatea de a solicita dimensiuni personalizate.

Fier forjat 
Producem mai multe tipuri de confectii din fier forjat la cele mai inalte standarde ale calitatii pentru interior si exterior.

Popi metalici
Economisesti timp si resurse importante, fiind usor de montat si de manevrat.

Confectii metalice
De la hale metalice pentru depozitare, industriale si productie, pana la realizarea de balustrade metalice din fier forjat, inox sau alama, garduri si porti din fier forjat si chiar mobilier metalic pentru amenajarile exterioare, firma noastra va poate oferi tot ce aveti nevoie in acest sens.

Scule si accesorii  
Fiabile, simplu de manevrat si performante, asa sunt toate uneltele si accesoriile comercializate prin intermediul firmei noastre.

Conectori lemn 
Nelipsiti in activitatile de constructie, acestia putand fi gasiti in mai multe variante de modele.

Servicii de inchiriere schelele metalice si nu numai

Inchiriere schele metalice
Inchiriere popi metalici
Inchiriere garduri pentru evenimente
Inchiriere topogane de moloz

Punem in miscare planurile tale de constructie!

Cu toate detaliile puse la punct, este simplu sa obtii rezultate exceptionale!

Echipa noastra iti ofera toate produsele de care ai nevoie pe tot parcursul activitatii tale. Si pentru ca fiecare proiect este diferit, iti punem la dispozitie solutii personalizate, adaptate necesitatilor tale.

Contacteaza-ne pentru o oferta personalizata!

Pentru o estimare a pretului proiectulului pe care doriti sa-l realizati sau a serviciilor pe care doriti sa le achizitionezi va rugam sa ne solicitati o cotatie.