Schele Metal – Popi Metalici

Str. Pompelor, nr. 3, Ploiesti

Adresa

Despre Noi

Introducere

Suntem partenerii tăi în construcții durabile

Atunci când ți implicat într-o activitate de construcție, indiferent de nivelul de complexitate, ai nevoie de o echipă care -ti susțină eforturile, astfel încât succesul  fie garantat.

De peste 14 ani oferim siguranță și rezistență la inălțime

- Cristi Grozea, ceo

Schelă metalică fixă

Schelă metalică fixă, cu diferite configurații. Dacă modelele standard nu se încadrează în planurile tale, îți oferim posibilitatea de a solicită dimensiuni personalizate.

Confecții metalice

De la hale metalice pentru depozitare, industriale și producție, până la realizarea de balustrade metalice din fier forjat, inox sau alamă, garduri și porți din fier forjat și chiar mobilier metalic.

Popi metalici

Popi metalici reglabili de vanzare. Pentru comenzile de peste 5000 bucati pentru popi metalici cu deschiderea de 2-3, 6 m. Pentru alte cantitati sau alt tip de popi metalici suna la 0724 375 411.

Ce facem?

Punem în mișcare planurile tale de construcție!

Cu toate detaliile puse la punct, este simplu  obții rezultate excepționale

Echipa noastră îți oferă toate produsele de care ai nevoie pe tot parcursul activității tale. 

Producem, comercializăm si orice model de schelă metalică fixă ce poate fi utilizată în diverse sectoare de construcții.

Compania noastră va pune la dispoziție servicii de închiriere popi metalici, ofertele fiind personalizate în funcție de cerințele fiecărui client.

Confectii metalice utilizate la imprejmuiri, mobilier metal, usi industriale, porti, hale metalice, copertine si multe altele.

Nelipsiți în activitățile de construcție, aceștia putând fi găsiți în mai multe variante de modele.