Schele Metal – Popi Metalici

Str. Pompelor, nr. 3, Ploiesti

Adresa

Conectori lemn

Conectori lemn de înalta calitate

Conectorii metalici pentru lemn sunt utilizați în domeniul construcțiilor pentru preluarea sarcinilor mari în cazul în care nu se pot folosi prelucrări din lemn, sau pentru ancorarea și fixarea elementelor din lemn precum grinzi, stâlpi, pereți etc pe structure din oțel sau beton. Compania noastră va oferă o gama variată de conectori lemn, dat fiind aceștia se regăsesc în mai multe variante.

De ce sa comandati de la noi? Pentru ca noi producem conectori lemn la standardele impuse de catre normele europene si utilizam materiale rezistente, care sa asigure durabilitatea acestora. In plus, aceste componente sunt galvanizate si tratate impotriva coroziunii, ceea ce sporeste rezistenta acestora in timp. De asemenea, modul in care sunt prelucrate ne ajuta sa va oferim niste produse care sunt usor de montat, fara sa va expuneti unor riscuri de accidentare.

Tipuri de conectori lemn

În funcție de aplicația pentru care sunt necesari, va oferim mai multe tipuri de conectori lemn. Astfel, puteți opta pentru suporți de grindă vizibili, ideali pentru fixarea grinzilor orizontale de stâlpi sau pereți verticali, dar și pentru fixarea grinzilor secundare de cele principale. Prin utilizarea acestor accesorii metalice, structura lemnului nu este afectată. O altă categorie este cea a conectorilor de grindă invizibili, recomandată la frinzile din lemn care ies în evidență. Astfel, veți obține un aspect deosebit, dar și un proces de prelucrare simplu și rapid.

 

Cere ofertă personalizată

Alege conectori lemn la preturi avantajoase!

Compania noastră va întâmpina cu o gama diversificată de conectori lemn, realizați din materiale de înalta calitate. Aceștia sunt elemente indispensabile în domeniul construcțiilor și pot fi achiziționați de la noi la cele mai bune prețuri. Garantăm calitatea și rezistență lor, fiind un partener de încredere pentru clienții noștri.  Pentru mai multe detalii tehnice și  recomandări, va rugăm ne contactați!

Procesul nostru

Alege conectori lemn realizati la standarde europene!

01.

Cere Ofertă

Sună sau completează formularul de contact și un consultant te va contacta pentru oferta.

02.

Batem palma

Imediat ce este acceptată oferta, stabilim dată și ora livrării și de aici nu mai ai nici o grijă.

03.

Livrăm schela

Livrăm la nivel național și internațional schelă metalică fixă pentru orice proiect. cere oferta.