Schele Metal – Popi Metalici

Str. Pompelor, nr. 3, Ploiesti

Adresa

Fier forjat

Fier forjat – confecții metalice pe placul tuturor!

Compania noastră produce o gama diversificată de confecții fier forjat destinate interiorului și exteriorului casei dumneavoastră. Astfel, va putem oferi din stoc sau pe comandă, porți și garduri, balcoane și balustrade, grilaje, ornamente , molbilier de interior și grădina și multe alte elemente fier forjat. Indiferent de formă, dimensiuni sau modele, echipa noastră de specialiști va așteaptă cu cele mai bune servicii de execuție și prelucrare a confecțiilor din fier forjat.

Produsele noastre se disting prin bun gust, functionalitate ridicata, rezistenta si design unic. Scopul nostru este sa realizam cat mai multe confectii fier forjat care sa ofere stil locuintei dumneavoastra, dar si care sa reziste o perioada indelungata de timp, fara costuri suplimentare de intretinere sau reparatii. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne comunicati preferintele dumneavoastra, iar echipa noastra va avea grija sa urmeze toate specificatiile primite.

Execuție confecții fier forjat la standarde înalte

Se spune ca fierarul este asemeni unui alchimist. De ce? Pentru ca in mainile sale metalul se transforma in adevarate opere de arta, care infrumuseteaza interiorul si exteriorul locuintelor. Noi ne propunem sa va oferim confectii fier forjat pline de personalitate, rezistente si usor de integrat in orice decor. Asadar, oferta noastra consta in productia si prelucrarea structurilor metalice din fier forjat conform spcificatiilor primite de la client.

Putem proiecta si executa balcoane din fier forjat extrem de rezistente si cu un design personalizat. De asemenea, va oferim garduri si porti din fier forjat care sa va asigure protectia, rezistenta acestora fiind sporita, iar durata de viata una foarte mare. In ceea ce priveste interiorul, putem realiza mobilier din fier forjat in stil clasic, dar nu numai, care sa aduca un plus de stil locuintei dumneavoastra.

Cere ofertă personalizată

Află mai multe despre confecții fier forjat!

Imbinand tehnologia moderna cu tehnicile traditionale de prelucrare a fierului, reusim sa executam o gama variata de confectii fier forjat. La cererea clientilor, aceste confectii pot fi zincate sau vopsite in camp electrostatic, pentru o rezistenta indelungata. De asemenea, putem aplica diverse elemente si tratamente decorative, pentru a obine nunata perfecta si modelul dorit. Asteptam comenzile dumneavoastra!

Complexitatea acestui sistem de schele permite amenajarea construcțiilor de orice tip, oferind un acces facil și sigur pentru lucrul la înălțime. Astfel, produsele noastre pot fi utilizate la proiecte rezidențiale sau industriale, renovarea unor clădiri vechi, case, vile și multe alte

Procesul nostru

Alege o Lucrare din fier forjat realizată la standarde europene!

01.

Cere Ofertă

Sună sau completează formularul de contact și un consultant te va contacta pentru oferta.

02.

Batem palma

Imediat ce este acceptată oferta, stabilim dată și ora livrării și de aici nu mai ai nici o grijă.

03.

Livrăm schela

Livrăm la nivel național și internațional schelă metalică fixă pentru orice proiect. cere oferta.