Schele Metal – Popi Metalici

Str. Pompelor, nr. 3, Ploiesti

Adresa

Inchiriere Schele metalice

Închiriere Schele metalice de cea mai bună calitate

Compania noastră va întâmpina cu servicii avantajoase de inchiriere schele metalice , schele de fațada , schele multidirectionale și multe alte accesorii necesare pentru acestea , fabricate chiar de către compania noastră . Suntem pregătiți să răspundem cerințelor dumneavoastră cu promptitudine și profesionalism și să va oferim produse de calitate superioară , ce pot fi utilizate în condiții de maximă siguranță .În plus , structurile metalice pe care vi le punem la dispoziție pot fi utilizate cu succes atât în șantiere de construcții civile, cât și în șantiere industriale

Schele metalice - Tipuri de produse si componente

Cu ajutorul serviciului nostru de inchiriere schele metalice intrați în posesia unor structuri ce pot fi utilizate schelă de fațada, schelă de acces la înălțime, dar și la interior și exterior. Modul în care sunt concepute acestea va permit un montaj rapid, în condiții de stabilitate excelență. În plus, sunt foarte ușor de transportat și depozitat, având o greutate redusă.

Elementele de constructie ale schelei sunt fabricate din materiale precum aluminiu, otel sau lemn, avand proprietati fizice si mecanice excelente. Aceste elemente sunt protejate impotriva uzurii prin vopsire, astfel ca schela are o durata mare de viata. In ceea ce priveste tevile verticale, acestea sunt prevazute cu bolturi care ajuta la cuplarea balustradelor de protectie, dar si cu carlige pentru parapetul de protectie.

Cere ofertă personalizată

Închiriere schelă metalică
pentru succesul proiectului tău

Podinile cu trapa sunt realizate din materiale antiderapante, care sporesc siguranta lucratorilor indiferent de conditiile de afara, balustradele modulelor vin sa ofere un plus de protectie personalului. Cu toate acestea, recomandam ca piesele componente ale schelei sa fie verificate inainte de montare si utilizare de catre personal specializat. Montarea si demonstarea sistemului de schele trebuie efectuate numai de catre angajati instruiti, pentru a elimina orice risc de accident.

Complexitatea acestui sistem de schele permite amenajarea construcțiilor de orice tip, oferind un acces facil și sigur pentru lucrul la înălțime. Astfel, produsele noastre pot fi utilizate la proiecte rezidențiale sau industriale, renovarea unor clădiri vechi, case, vile și multe alte

Procesul nostru

Alege o schelă metalică fixă realizată la standarde europene!

Pentru o estimare a prețului proiectulului pe care doriți să-l realizați sau a serviciilor pe care doriți să le achiziționezi va rugăm să ne solicitați o cotație.

01.

Cere Ofertă

Sună sau completează formularul de contact și un consultant te va contacta pentru oferta.

02.

Batem palma

Imediat ce este acceptată oferta, stabilim dată și ora livrării și de aici nu mai ai nici o grijă.

03.

Livrăm schela

Livrăm la nivel național și internațional schelă metalică fixă pentru orice proiect. cere oferta.