Schele Metal – Popi Metalici

Str. Pompelor, nr. 3, Ploiesti

Adresa

Închiriere popi metalici

Închiriere popi metalici la prețuri avantajoase

Compania noastră va pune la dispoziție servicii de închiriere popi metalici, ofertele fiind personalizate în funcție de cerințele fiecărui client. Aceștia sunt elemente de susținere utilizați la cofraje și construcții și pot fi extensibili, în funcție de model. Toate produsele pe care le oferim spre închiriere sunt produse de noi și sunt verificate, pentru a ne asigura îndeplinim toate așteptările clienților noștri. Materialele din care sunt fabricați acești popi metalici sunt de calitate superioară, la care se adaugă și un strat de vopsea pentru a le spori rezistență la uzură , mai ales în condiții de șantier.

Dimensiunile acestora variază în funcție de model, astfel la noi veți putea închiria produsul de care aveți nevoie. Dimensiunile reglabile pot fi cuprinse între 2,0 m până la 3,6 m sau de la 2,5 m până la 4,5 m. Indiferent de modelul ales, acești popi sunt rezistenți, durabili și foarte ușor de folosit, majoritatea clienților noștri fiind mulțumiți de serviciile și produsele pe care le oferim.

Popii metalici sunt acele elemente fabricate din metal de calitate superioară care ajută la susținerea cofrajelor de placă. Cei vopsiți sunt disponibili într-o gama variată de modele, motiv pentru care mulți specialiști din domeniul construcțiilor apelează la aceste produse. Produsele noastre sunt realizate din oțel, astfel sunt extrem de rezistenți și durabili. Poți fi utilizați pentru fixarea nervurilor la cofraje pentru stâlpi sau grinzi, pentru elemente exterioare de susținere sau caloti.

Cere ofertă personalizată

Alege serviciul de inchiriere popi metalici!

De ce sa achizitionati popi metalici cand puteti sa ii inchiriati? Acestia sunt realizati din otel de cea mai buna calitate, fiind conceputi sa reziste de-a lungul timpului. Astfel, noi va oferim posibilitatea sa va folositi de aceste produse fara sa fie necesar sa le cumparati, optiunea fiind mult mai avantajoasa. Pentru mai multe detalii despre inchiriere popi metalici, asteptam sa ne contactati!

Procesul nostru

Alege POpi metalici realizaTI la standarde europene!

Care este principalul avantaj al acestor componente metalice? Foarte mulți clienți aleg serviciul de închiriere popi metalici deoarece aceștia elimina muncă costisitioare și scade timpul necesar pentru realizarea susținerii cofrajelor. Așadar, oricine și-ar dori și desfășoare muncă mai eficient și mai rapid cu ajutorul unor elemente de construcții foarte simple și ușor de folosit.

01.

Cere Ofertă

Sună sau completează formularul de contact și un consultant te va contacta pentru oferta.

02.

Batem palma

Imediat ce este acceptată oferta, stabilim dată și ora livrării și de aici nu mai ai nici o grijă.

03.

Livrăm schela

Livrăm la nivel național și internațional schelă metalică fixă pentru orice proiect. cere oferta.