Inchiriere tobogane de moloz

tobogan_moloz

Inchiriere tobogane de moloz la preturi foarte accesibile!

Pe langa faptul ca suntem producatorul acestor tobogane de moloz, noi va punem la dispozitie si cele mai bune servicii de inchiriere. Astfel, puteti beneficia de cele mai bune oferte de inchiriere tobogane de moloz, la cele mai avantajoase preturi. Aceste sisteme pentru evacuarea molozului sunt fabricate dintr-un material plastic foarte rezistent si dur, conceput special pentru aceste tobogane. Produsele noastre sunt utilizate de catre toti constructorii pentru a evacua deseurile de la etajele superioare rezultate in urma lucrarilor, usor si rapid.

Descriere sistem

Pentru a putea alege serviciul nostru de inchiriere tobogane de moloz cu incredere, iata cateva informatii tehnice utile. Acest sistem este alcatuit din trei parti: sistemul de sustinere, segmentul cu gura de incarcare si segmentul de transport. Prima componenta se refera la rama metalica care sprijina conul cu gura de incarcare si de care se leaga lanturile de sustinere a toboganului de moloz. Acesta se acoreaza pe cladirea din care urmeaza sa se evacueze deseurile si va sustine toata greutatea tubulaturii.

Segmentul cu gura de incarcare reprezinta conul prin care se vor introduce deseurile. Acesta este prevazut cu o fanta care faciliteaza introducerea molozului. Numarul acestora poate varia, astfel ca un sistem poate fi dotat cu atatea guri de incarcare cat sunt necesare. Din punctul de vedere al dimensiunilor, acest con poate ajunge la 1,06 m.

Ultima componenta este chiar segmentul de transport, cel care este alcatuit dintr-un con cu cu lungimea de aproximativ 1,00 m. Astfel, prin unirea acestora se va forma toboganul prin care se vor transporta deseurile pana in punctul de colectare. Insa, mai multe detalii despre aceste tobogane de moloz puteti afla de la reprezentantii nostri.

Va asteptam cu inchiriere tobogane de moloz !

Daca sunteti o firma din cadrul domeniului de constructii si aveti nevoie de inchiriere tobogane de moloz, noi suntem cea mai buna solutie. Producem si inchiriem aceste sisteme de transport si evacuare a deseurilor provenite din constructii, astfel ca puteti fi siguri de calitatea si rezistenta acestora. In ceea ce priveste durata de inchiriere si tarifele, va rugam sa ne contactati!

Cu ce te putem ajuta?

Echipa noastra iti este alaturi atunci cand vrei sa iei o decizie.

Pentru o estimare a pretului proiectulului pe care doriti sa-l realizati sau a serviciilor pe care doriti sa le achizitionezi va rugam sa ne solicitati o cotatie.