Inchiriere schele

schela

Schele de cea mai buna calitate

Compania noastra va intampina cu servicii avantajoase de inchirere schele fixe si mobile, schele de fatada, schele multidirectionale si multe alte accesorii necesare pentru acestea, fabricate chiar de catre compania noastra. Suntem pregatiti sa raspundem cerintelor dumneavoastra cu promptitudine si profesionalism si sa va oferim produse de calitate superioara, ce pot fi utilizate in conditii de maxima siguranta.

In plus, structurile metalice pe care vi le punem la dispozitie pot fi utilizate cu succes atat in santiere de constructii civile, cat si in santiere industriale

Tipuri de produse si componente

Cu ajutorul serviciului nostru de inchiriere schele intrati in posesia unor structuri ce pot fi utilizate ca schela de fatada, schela de acces la inaltime, dar si la interior si exterior. Modul in care sunt concepute acestea va permit un montaj rapid, in conditii de stabilitate excelenta. In plus, sunt foarte usor de transportat si depozitat, avand o greutate redusa.

Elementele de constructie ale schelei sunt fabricate din materiale precum aluminiu, otel sau lemn, avand proprietati fizice si mecanice excelente. Aceste elemente sunt protejate impotriva uzurii prin vopsire, astfel ca schela are o durata mare de viata. In ceea ce priveste tevile verticale, acestea sunt prevazute cu bolturi care ajuta la cuplarea balustradelor de protectie, dar si cu carlige pentru parapetul de protectie.

Podinile cu trapa sunt realizate din materiale antiderapante, care sporesc siguranta lucratorilor indiferent de conditiile de afara, balustradele modulelor vin sa ofere un plus de protectie personalului. Cu toate acestea, recomandam ca piesele componente ale schelei sa fie verificate inainte de montare si utilizare de catre personal specializat. Montarea si demonstarea sistemului de schele trebuie efectuate numai de catre angajati instruiti, pentru a elimina orice risc de accident.

Cu ce te putem ajuta?

Echipa noastra iti este alaturi atunci cand vrei sa iei o decizie.

Pentru o estimare a pretului proiectulului pe care doriti sa-l realizati sau a serviciilor pe care doriti sa le achizitionezi va rugam sa ne solicitati o cotatie.